Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه شهرکرد، یاسر پیرعلی در نشستی که با حضور سعید اسماعیل خانبان رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و ساسان پورجعفری معاون تحقیقات مجری برنامه ملی آرین در این دانشگاه برگزار شد، افزود: پژوهشگران دانشگاه شهرکرد تاکنون برنامه‌های تحقیقاتی مختلفی را در حوزه دام و طیور اجرا کرده‌اند و در حال حاضر نیز با توجه به اهمیت ارتقاء نژاد مرغ لاین و بی اثر کردن تحریم‌ها، آماده بررسی اختلال متابولیکی «آسیت» به عنوان یکی از بیماری‌های خاص پرندگان در راستای بهبود ژنتیکی مرغ لاین آرین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر توسعه همکاری‌ها با موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در حوزه تولید مرغ لاین تاکید و تصریح کرد: با توجه به بررسی‌ها و بازدیدهای انجام شده، زمینه این همکاری و اجرای طرح‌های پژوهشی به زودی در پژوهشکده پرندگان جونقان مهیا خواهد شد.

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور نیز در این نشست با اشاره به اینکه در سطح جهان تنها چند شرکت چندملیتی موفق به تولید مرغ لاین شده‌اند، گفت: مرغ لاین ایران با نام آرین ظرفیتی مهم برای توسعه صنعت طیور و مرغداری در کشور محسوب می‌شود.

سعید اسماعیل خانبان افزود: به منظور بهبود شرایط تولید مرغ لاین آرین لازم است روابط بسیار پیچیده ژنتیکی، مدیریتی، فیزیولوژیکی و بیماری‌ها به شکلی یکپارچه مد نظر قرار بگیرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های قابل‌قبول پژوهشگران دانشگاه شهرکرد در حوزه بیماری‌های طیور به ویژه بیماری آسیت تصریح کرد: شرایط جغرافیایی و اقلیمی چهارمحال و بختیاری ظرفیت مناسبی است که می‌تواند در همراهی با دانش پژوهشگران شرایط را برای کسب اطلاعات بیشتر به منظور مهار بیماری آسیت و بهبود ژنتیکی مرغ لاین آرین ایجاد کند.

خانبان توسعه همکاری‌ها میان موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و دانشگاه شهرکرد را متذکر شد و اظهار داشت: تلاش می‌شود در همراهی با محققان و متخصصان علمی، موضوع بهبود ژنتیکی مرغ لاین آرین به نحو مطلوبی دنبال شود.

به گزارش ایرنا، مرغ لاین به جمعیتی از مرغ‌ها اطلاق می‌شود که ۱۰۰ درصد خالص بوده و توانایی انتقال تمامی صفات و خصوصیات ژنتیکی خود به نسل‌های بعدی را دارند. تولید مرغ لاین از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها در صنعت طیور به شمار می‌آید که مرغ‌های اجداد، ‌مرغ‌های مادر و مرغ‌های گوشتی و یا تخم‌گذار از آن مشتق می‌شود.

ایران از اویل دهه ۶۰ پس از کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس، برزیل، هلند، هند، آلمان و فرانسه توانست به تولید مرغ لاین تحت عنوان «آرین» دست یابد.

برچسب‌ها دانشگاه شهرکرد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور چهارمحال وبختیاری صنعت مرغداری مرغ لاین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه شهرکرد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور چهارمحال وبختیاری دانشگاه شهرکرد موسسه تحقیقات علوم دامی کشور چهارمحال وبختیاری صنعت مرغداری مرغ لاین موسسه تحقیقات علوم دامی کشور دانشگاه شهرکرد تولید مرغ لاین مرغ لاین آرین بهبود ژنتیکی مرغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی صدر امروز (چهارشنبه) در مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان دو دوره المپیاد‌های علمی دانشجویی که در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت دانش در دین اسلام اظهار داشت: این المپیاد بر اساس اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۷۵ برای اولین بار با ۶ رشته آغاز شد و تا سال آینده با اضافه شدن رشته مهندسی فناوری نانو به ۲۴ رشته می‌رسد.

وی به مشارکت دانشگاه ها، حمایت بنیاد ملی نخبگان و استادان دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این المپیاد با دو روش؛ یعنی استفاده از آزمون کارشناسی ارشد یا متمرکز و یک روش غیرمتمرکز در مرحله اول برگزیدگان را انتخاب می‌کند. در روش متمرکز ۱۵ برگزیده اول ازمون کارشناسی در ۲۳ رشته ازمون به مرحله نهایی المپیاد راه می‌یابند.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: روش دیگر روش غیرمتمرکز است که دانشجویان ممتاز مناطق ۱۰ گانه کشور معرفی می‌شوند و با هم در ازمون به شکل غیرمتمرکز رقابت می‌کنند و از بین ان‌ها افراد شاخص به مرحله نهایی راه می‌یابند و در رقابتی مانند کنکور سراسری با هم رقابت می‌کنند.

صدر گفت: این آزمون امسال هم اواخر تیر برگزار می‌شود و به طور کلی ۲۹ درصد افراد که در مرحله اول شرکت می‌کنند به مرحله بعد راه می‌یابند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

وی یادآور شد: شرکت کنندگان در سال ۱۴۰۱ در مجموع هزار و ۲۹۸ نفر و در سال ۱۴۰۲ هزار و ۳۲۳ نفر در مرحله نهایی بودند و ۱۱۷ نفر برنده این ماراتن علمی شدند و امروز مدال‌های طلا، نفره و برنز این المپیاد را به خانه می‌برند. همچنین دانشگاه صنعتی شریف با تعداد ۲۸ مدال رتبه اول، دانشگاه تهران با ۲۰ مدال دوم رتبه دوم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۸ مدال رتبه سوم را دارند.

به گفته معاون آزمون‌های سازمان سنجش، برگزیدگان این المپیاد‌های علمی دانشجویی حمایت‌هایی دریافت می‌کنند؛ از جمله بر اساس مصوبه شورای هدایت استعداد‌های درخشان ۱۵ نفر اول هر رشته را در شته مرتبط بدون کنکور در ارشد پذیرش می‌شوند و بنیاد ملی نخبگان هم حمایت می‌کند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش آنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه‌های مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.

همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد می‌توانند در المپیاد‌های علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.

شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته‌های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می‌کنند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • تولید لام در شهرکرد
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه