Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود از فعالیت 14 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 380 هزار قطعه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درمیاندورود، سید اسماعیل علوی با بیان اینکه 14 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 380 هزار قطعه در شهرستان میاندورود در حال فعالیت هستند که سالانه 30 میلیون قطعه جوجه یک روزه تولید می شود، گفت:  بهداشت، سلامت، مدیریت خوب مزرعه و گلۀ مرغ مادر، در داشتن بهترین و بالاترین بازدهی بسیار حائز اهمیت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:  مرغ‎ها ازلحاط بازدهی به دو دسته مرغ‎های گوشتی و مرغ‎های تخم گذار تقسیم می‎شوند که مرغ‎های گوشتی ازمرغ‎های مادر و مرغ‎های مادر از مرغ‎های اجداد و مرغ‎های اجداد از مرغ‎های لاین تولید می‎شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود بیان کرد: یکی از مهمترین بخش های صنعت طیور، پرورش مرغ مادر است که مولد تجاری تولیدکننده گوشت و تخم مرغ محسوب می شود.

علوی بیان کرد : مرغ‎های مادر به ‎طور میانگین در شش ماهگی شروع به تخم‎گزاری کرده و تا دوازده ماه تخم گذاری می‎کنند که پس از دوره تخم‎گذاری اگر تعداد تخم‎ها در یک هفته بیش از دو عدد باشد ممکن است تا چند هفته دیگر هم نگهداری شوند و اگر تولید بعد از این دوره از تخم‎گذاری به صرفه نبود یا روانه‎ کشتارگاه می‎شوند و یا درصورت گرم بودن بازارها (باتولک)  برای تا 3 یا 4 ماه دیگر هم نگهداری می‎شوند.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فعالیت واحد مرغ مادر گوشتی میاندورود مرغ مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، استان بوشهر در تولید میگوی پرورشی رتبه اول کشور را دارد و پرورش دهندگان از ابتدای اردیبهشت ذخیره‌سازی لارو‌ها را در استخر‌های پرورشی آغاز کرده‌اند.

مدیر کل شیلات استان بوشهر در حاشیه بازدید از عملیات ذخیره‌سازی لارو میگو در یکی از مراکز پرورشی جزیره شیف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، گفت: امسال لارو یا همان نوزاد میگو در ۷ هزار و ۴۸۹ هکتار مزرعه ساحلی در سواحل استان ذخیره‌سازی می‌شود.

عقیل امینی افزود: امسال نسبت‌به سال گذشته ۱۳۰۰ هکتار افزایش سطح داریم که پیش‌بینی می‌شود ۳۳ هزار تن میگوی پرورشی تولید شود.

وی با بیان این‌که در مجموع ۳ میلیارد قطعه لارو در استخر‌های پرورشی ذخیره‌سازی می‌شود، افزود: این میزان لارو در ۲۱ کارگاه تکثیر تولید می‌شود.

مدیر کل شیلات استان بوشهر گفت: پرورش دهندگان میگو تا پایان تیر ذخیره‌سازی لارو‌ها را انجام می‌دهند و بعد از دوره‌ای ۱۲۰ روزه کار برداشت را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت سلامت لاروها، گفت: لارو‌های تولیدی از زمان خروج از کارگاه تکثیر تا رسیدن به مزارع، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی قرار می‌گیرند.

امینی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۳ مرکز فعال پروش میگو در استان بوشهر وجود دارد که بیشترشان در شهرستان بوشهر واقع شده‌اند.

دهاز مسئول اداره توسعه میگوی شیلات استان بوشهر هم گفت: پرورش دهندگان برای جلوگیری از بیماری باید اقداماتی از قبیل تراکم کم ذخیره‌سازی در استخر‌ها و پوشش‌دارکردن استخر‌ها را انجام دهند.

سال گذشته از ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار مزرعه پرورشی در استان بوشهر حدود ۲۴ هزار تن میگو برداشت شد.

دیگر خبرها

  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • واگذاری ۷۲۵۶ واحد مسکونی و قطعه زمین به متقاضیان قمی
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد